Lasten sininen kuumavesipullo

(1 tuotearvio)

15,00 

Tässä loistava lämmike lapselle. Päällinen ihanan pehmeää fleeceä, sisällä pieni kestomuovinen kuumavesipullo turvallisella korkilla.  (HUOM. ei vauvoille)

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): F650551 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Fashy kuumavesipullo

Lämpö lievittää kipua, parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa sekä vähentää paikallisesti lihasjännitystä. Lämmöllä on näiden paikallisten vaikutusten lisäksi elimistöä rentouttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Lämmön avulla voi olla mahdollista katkaista kipu-lihasjännitys-kipu –noidankehä. Lämpö parantaa myös sidekudoksen venyvyyttä ja vähentää siten lihasten ja jänteiden liikehoidon ja hieronnan mahdollisesti aiheuttamaa kipua.

Lämpöä voi käyttää kivun lievitykseen. Vaikka sitä ei ole tieteellisesti todistettu, lämmön on todettu monessa tilanteessa auttavan kuukautiskivuissa ennen kuin kipulääkkeet alkavat vaikuttaa.  Lämpö myös rentouttaa ja helpottaa unen saantia. Lämpö helpottaa ruuansulatusoireita ja mm.  ärtyvän suolen oireyhtymää.

Perinteisesti kuumavesipulloja on käytetty lämmittämään niin kehoa kuin vuoteita. Käytön ei tarvitse rajoittua sisätiloihin, vaan kuumavesipullo on oiva kaveri myös terassilla tai patiolla, retkellä, mökillä…

Fashy kuumavesipullot – Made in Germany

Saksalainen Fashy GmbH on maailman johtava laadukkaiden kuumavesipullojen valmistaja. Fashyn kuumavesipullot ovat valmistettu kestomuovista (thermoplastic), toisin kuin useimmat halvat kilpailevat tuotteet, jotka ovat kumia.

  • Kuumavesipullon tilavuus on 0.8 litraa
  • Kuumavesipullon mukana tulee ripustuskoukku ja käyttöohje
  • Kuumavesipullossa hajuton ja haalistumaton materiaali
  • Pullo valmistettu kestomuovista
  • Leveä ja saumaton saumaton kaula mahdollistaa turvallisen käytön
  • Täyttää British Standard BS1970:2012 ja TÜV vaatimukset
  • CE-merkitty, noudattaa EU:n lääkintälaitedirektiiviä 93/42/ECC (1993)
  • Kuumavesipullo voidaan steriloida höyryttämällä
  • Valmistusmaa Saksa

Fashy tukee kuumavesipullojen myynnillä World Visionin projekteja

Ostamalla alkuperäisiä Fashyn kuumavesipulloja ja alkuperäisiä Fashy lämpötyynyjä olet tukemassa humanitaarisen avun organisaation, World Visionin, arvokasta työtä. World Vision on voittanut erityispalkintoja avustustyön läpinäkyvyydestä. Yhdessä World Visionin kanssa Fashy GmbH investoi koulujen kehittämiseen ja opettajien koulutukseen Länsi-Afrikassa. Fashyn asiakkaana autat luomaan parempaa tulevaisuutta vahvasti vähäosaisille lapsille ja nuorille! Lisätietoja (saksaksi)

 

Lisätiedot

Paino ,350 kg (kilogramma)
Mitat 26 × 16 × 5 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Lasten sininen kuumavesipullo

Powered byCusRev
5,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
  1. Helga (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.