Fashy ja World Vision

Fashy kuumavesipullot – Made in Germany

Saksalainen Fashy GmbH on maailman johtava laadukkaiden kuumavesipullojen valmistaja. Fashyn kuumavesipullot ovat valmistettu kestomuovista (thermoplastic), toisin kuin useimmat halvat kilpailevat tuotteet, jotka ovat kumia. Kuumavesipullot valmistetaan Saksassa. Kaikki kuumavesipullot täyttävät British Standard BS1970:2012’n ja lisäksi ovat TÜV Süd’n testaamia.

TÜV Süd sertifikaatti
  • Kaikki kuumavesipullot täyttävät EU direktiivin 93/42/ECC 1993 lääketieteellisistä laitteista, ja ne on varustettu CE-merkinnällä.
  • Materiaali on hajutonta ja kierrätettävää
  • Saumaton pullonkaula estää vuodot
  • Täyttöaukko on hyvin laaja, joka helpottaa täyttöä
  • Kaikki värit ovat helakoita ja haalistumattomia

Lämpötuotteiden päälliset

Päälliset on suunniteltu Saksassa, ja materiaalit on valittu tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Löydät tuotelapuista vastaavat Öko-Tex Standard 100 merkinnät.

Fashy tukee kuumavesipullojen myynnillä World Visionin projekteja

Ostamalla alkuperäisiä Fashyn kuumavesipulloja ja alkuperäisiä Fashy lämpötyynyjä olet tukemassa humanitaarisen avun organisaation, World Visionin, arvokasta työtä. World Vision on voittanut erityispalkintoja avustustyön läpinäkyvyydestä. Yhdessä World Visionin kanssa Fashy GmbH investoi koulujen kehittämiseen ja opettajien koulutukseen Länsi-Afrikassa. Fashyn asiakkaana autat luomaan parempaa tulevaisuutta vahvasti vähäosaisille lapsille ja nuorille! Lisätietoja