Ale!

Ekologinen kuumavesipullo, valkoinen

(2 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 19,00 €.Nykyinen hinta on: 15,20 €.

Ekologinen vaihtoehto kuumavesipullolle!

GreenLine-sarjan pullot ovat valmistettu luonnonmukaisesta PE:stä. Materiaali saadaan uusiutuvasta raaka-aineesta sokeriruo’osta. Luonnonmukaisella muovilla on samat ominaisuudet kuin öljypohjaisella polyeteenillä. Petrokemiallisen polyeteenin tuotantoprosessin hiilidioksidipäästöjen (CO2) sijaan sokeriruoko sitoo yli 2.78kg hiilidioksiidia tuotettua PE-kilogrammaa kohden. Tämän ”vihreän muovin” 100% kierrätettävyys säästää myös luonnonvaroja.

Ekologinen muovi myös tuotetaan kestävästi: Fashyn ekologisten pullojen raakamanteriaalin sokeriruo’on viljely Brasiliassa on tarkasti kontrolloitua. Viljelyalueiden laajentaminen sademetsiin on kiellettyä. Materiaalina käytetty sokeriruoko ei myöskään ole geenimuunneltua.

Vaihdettava ja pestävä päällinen on tehty kierrätetystä polyesteristä.

Pullon tilavuus on 1.6 litraa.

HUOM! Johtuen käytetystä materiaalista, toisin kuin kestomuoviset kuumavesipullot, tämä ekologinen pullo on kova ja muotoaan muuttamaton.  

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): F6710528 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Fashy kuumavesipullo

Lämpö lievittää kipua, parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa sekä vähentää paikallisesti lihasjännitystä. Lämmöllä on näiden paikallisten vaikutusten lisäksi elimistöä rentouttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Lämmön avulla voi olla mahdollista katkaista kipu-lihasjännitys-kipu –noidankehä. Lämpö parantaa myös sidekudoksen venyvyyttä ja vähentää siten lihasten ja jänteiden liikehoidon ja hieronnan mahdollisesti aiheuttamaa kipua.

Lämpöä voi käyttää kivun lievitykseen. Vaikka sitä ei ole tieteellisesti todistettu, lämmön on todettu monessa tilanteessa auttavan kuukautiskivuissa ennen kuin kipulääkkeet alkavat vaikuttaa.  Lämpö myös rentouttaa ja helpottaa unen saantia. Lämpö helpottaa ruuansulatusoireita ja mm.  ärtyvän suolen oireyhtymää.

Perinteisesti kuumavesipulloja on käytetty lämmittämään niin kehoa kuin vuoteita. Käytön ei tarvitse rajoittua sisätiloihin, vaan kuumavesipullo on oiva kaveri myös terassilla tai patiolla, retkellä, mökillä…

Fashy kuumavesipullot – Made in Germany

Saksalainen Fashy GmbH on maailman johtava laadukkaiden kuumavesipullojen valmistaja.

  • Pullon tilavuus 1.6 litraa
  • Mitat 38 x 21 cm
  • Päällinen 100% kierrätettyä polyesteria (OEKO-TEXT STANDARD 100 hyväksytty)
  • Fashyn malli 67105 28

Fashy tukee kuumavesipullojen myynnillä World Visionin projekteja

Ostamalla alkuperäisiä Fashyn kuumavesipulloja ja alkuperäisiä Fashy lämpötyynyjä olet tukemassa humanitaarisen avun organisaation, World Visionin, arvokasta työtä. World Vision on voittanut erityispalkintoja avustustyön läpinäkyvyydestä. Yhdessä World Visionin kanssa Fashy GmbH investoi koulujen kehittämiseen ja opettajien koulutukseen Länsi-Afrikassa. Fashyn asiakkaana autat luomaan parempaa tulevaisuutta vahvasti vähäosaisille lapsille ja nuorille! Lisätietoja.

 

Lisätiedot

Paino ,35 kg (kilogramma)
Mitat 38 × 21 × 5 cm (senttimetri)

2 arviota tuotteelle Ekologinen kuumavesipullo, valkoinen

Powered byCusRev
3,5
Perustuu 2 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
50
50%
3 tähteä
50
50%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
  1. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

    Meni lahjaksi! Lahjan saaja oli tyytyväinen, että pullo ei haissut pahalle, kuten jotkut muut hänen käyttämänsä.

  2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä versio on kovaa muovia. Varmasti ajaa asian myös, mutta tykkään enemmän ”joustavasta” mallista.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.